Follow us on:

  • Νέο

W7 SKINCARE ΣΕΤ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

42,50 €

Σετ ενυδάτωσης προσώπου W7 

Το σετ περιλαμβάνει : 

1. gel καθαρισμού προσώπου blueberry burst : Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωση της

2.  toner green t-time : Μια απαλή τονωτική λοσιόν προσώπου με άρωμα φρεσκάδας. Μετά τον καθαρισμό, άπλωσε λίγη τονωτική λοσιόν σε ένα βαμβάκι και πέρασε με αυτό όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και χειλιών

3. W7 Watermelon Wave Hydro-Glow Moisturiser : Κρέμα προσώπου, κατάλληλη για ημέρα και νύχτα, της εταιρείας W7 Cosmetics. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος.

4. Serum προσώπου : Serum με άρωμα καρπούζι που επαναφέρει τη νεανική όψη στην επιδερμίδα! Περιέχει: Collagen Hyaluronic Acid Arbutin Άπλωσε 2-3 σταγόνες σε πρόσωπο και λαιμό μετά την τονωτική λοσιόν πιέζοντας απαλά στο δέρμα!

5. Μάσκα χειλιών : Μάσκα χειλιών με γεύση, που ενυδατώνει σε βάθος και επαναφέρει τα σκασμένα χείλη. Άπλωσε λίγη ποσότητα στα χείλη πριν κοιμηθείς και το πρωί θα ξυπνήσεις με απαλά και ενυδατωμένα χειλάκια!